Testimoni EPHYRA - Tompok Hitam Pada Wajah

3:27:00 PM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Ni Mommy nak share satu testimoni kawan Mommy yang dah masuk kotak ke-3 minum EPHYRA. Dia beli dengan blog Kak Di.

Awak-awak baca sendiri la yea :D


So apa lagi? Takmo try ke? Sempat lagi ni sebelum raya. Kang kalau nak lepas raya, minggu kedua baru Mommy start bisness balik. I cuti raya 2 minggu youuuuu.... Haha!

Kalau nak order, harga dan cara macam biasa tengok kat bawah ni.

1 BOX (30 SACHETS) EPHYRA = RM197

FREE: 1 SHAKER + 1 RECYCLE BAG + FREE POSTAGE




2 BOX EPHYRA = RM350 + RM10 POSTAGE

FREE : 2 SHAKER + 2 RECYCLE BAG + 1 BAG ORGANIZER


Kalau nak bertanya atau nak order boleh contact Mommy:
cikpuanreyha@gmail.com
SMS : 019-9332747 *sms lagi cepat reply!