EPHYRA Berkotak Baru

9:59:00 AM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Mommy nak bagitau ni. Mungkin ada antara customer EPHYRA Mommy yang dah terima EPHYRA dengan kotak baru ni.

Kotak dia macam ni


Style tolak macam kotak mancis. 

Tapi jangan risau!

Kandungan dan khasiat EPHYRA ni masih tetap seperti dulu. Takde ubah. Takde kurang. Itu memang dijamin oleh syarikat sediri (Oceanlife Marketing).

Kenapa tukar kotak tetiba je ni?

Sebabnya ini adalah sebagai salah satu cara pihak syarikat dalam menyokong kempen "Go Green".

Ada antara customer Mommy yang sayang nak buang kotak EPHYRA lama yang keras tu. Tapi bila dah banyak sangat dah berkotak-kotak tak tau nak buat apa. Jadinya lepas ni bila dah dapat kotak ni takde la rasa sayang kalau nak buangkan.

Harga macamana pulak?

Harga masih sama. RM197. Sebenarnya harga asal EPHYRA ni adalah RM228 bagi Semenanjung dan RM238 bagi Sabah/Sarawak. Tapi sebab sambutan yang sangat menggalakkan dari pengguna-pengguna EPHYRA ni, pihak Oceanlife decide untuk kekalkan harga promosi RM197. Pada kotak baru memang akan dicetak dengan harga RM197. Tapi Mommy tengah calculate ni kot-kot boleh bagi awak-awak semua harga promosi sikit lagi. Hehe!

Promosi untuk bulan Syawal masih ada yea. Tamat sehingga 30 Syawal (awal bulan September).

Macam biasa kalau nak order emel / sms / whatsapp details kat bawah ni. Owhh lupa nak bagitau. Organizer bag dah takde yea. Syarikat dah tamatkan promosi free gift untuk organizer bag. Mommy cuma ada 3 je lagi ni. So siapa cepat dia dapat la yea :-D

Contact me :-)

cikpuanreyha@gmail.com
  No HP: 019-9332747 *sms lagi cepat reply!
1 KOTAK EPHYRA (30 SACHETS) = RM185 (TERMASUK POS)
FREE: 1 SHAKER + 1 RECYCLE BAG
2 KOTAK EPHYRA  = RM350 + RM10 (POSTAGE)
FREE : 2 SHAKER + 2 RECYCLE BAG + 1 BAG ORGANIZER ( sementara stok masih ada)