Riadah Bersama Arissa

1:58:00 PM 5 Comments A+ a-

11 September 2013 (Rabu) : 5.30PM

Playground Peberet Arissa

Dah lama Mommy tak bawak Arissa ke playground. Yang dekat area rumah dah hancur. Ganar betul bila yang mainnya budak budak kecik.

Last ke playground ni rasanya sebelum puasa. Arissa bila masuk je kawasan parking dah happy. Dia pun dah bosan kot asyik rumah taska - taska rumah. Sesekali kena bagi dia regangkan urat jugak kan :-)

Mommy seronok tangkap gambar sekarang ni. Tenkiu PAPA! 



5 kawan cakap

Write kawan cakap
asYDhia
AUTHOR
September 23, 2013 at 7:40 PM delete

Seronok dia main playground erk...anak auntie pun dh lama x dibawa ke playground...budak2 mmg suka main kat sini kan

Reply
avatar
September 24, 2013 at 10:36 AM delete

Panjangnyoo kaki arissa..supo mommy hehe..bila arissa nak mari jalan umah main nga aina aimi..=)

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
September 25, 2013 at 9:33 AM delete

asYDhia : sy ada terbaca kat FB wardina. Dia cakap main swing ni elok untuk mental budak. Sebab tu kalau boleh dalam sebulan tu kena gak paksa diri bawak dia main benda2 ni.

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
September 25, 2013 at 9:34 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Reyha
AUTHOR
September 25, 2013 at 9:34 AM delete

tunggu house warming. boleh tupe mandi kolam. hehe! Bilerrr ni??

Reply
avatar