Testimoni EPHYRA : Melembapkan Kulit

2:21:00 PM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Kali ni Mommy nak bagi testimoni orang yang mula-mula kenalkan EPHYRA kat Mommy.

Along!


Antara kesan yang Along dah rasa dan telah berjaya menarik Mommy untuk sama-sama amalkan EPHYRA ni adalah:

Kulit muka makin cerah. Dia memang dah berkulit cerah tapi tak sekata.

Kulit menjadi lembap. Bukan setakat muka tapi dengan badan sekali.

Rambut kurang gugur dan pertumbuhan anak rambut agak ketara.
Ada customer yang cakap rambut dia masih gugur lepas ambil EPHYRA. Sebenarnya pasal kurang rambut gugur ni, itu cuma kesan sampingan EPHYRA yang tak semestinya jadi pada semua orang. Itu keserasian badan masing-masing. EPHYRA lebih fokus untuk kulit.

Bibir bertambah pink.

Itulah yang dapat Mommy kongsi.

Kalau nak tau boleh try sendiri.

Promosi Syawal berakhir jam 12 malam ni.

Cepat...Cepat!

cikpuanreyha@gmail.com

  No HP: 019-9332747 *sms lagi cepat reply!

1 KOTAK EPHYRA (30 SACHETS) = RM185 (TERMASUK POS)
FREE: 1 SHAKER + 1 RECYCLE BAG



2 KOTAK EPHYRA  = RM350 + RM10 (POSTAGE)
FREE : 2 SHAKER + 2 RECYCLE BAG

2 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
September 6, 2013 at 2:24 PM delete

wahhh... muda remaja along =)

Reply
avatar
September 10, 2013 at 12:24 PM delete

weh...bakpo guno gmbr tu. ke byk lg gmbr lain...

Reply
avatar