Molly Fantasy

10:25:00 AM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Test upload entry pakai hp jap.

Try dengan Chrome. Macam lagi ok compare dengan blog apps.

Ni picture 2 minggu lepas kalau tak silap. Mommy ke Aeon Big berdua dengan Arissa. Motif utama nak beli cheesedale je.

Tapi end up penuh jugak 2 plastik. Hehe!

Mana tahan tengok kalau barang dapur ada less.

Ini budak sibuk nak tolak tarik bakul. Kita bagi chance kat dia.


Borong air kotak milo. Bila sale dapat la RM5.90 tuk 1/2 dozen. Harga biasa RM8!


Dah habis shopping tersilap lalu tempat ni pulak dahhh....

Molly Fantasy. Tempat baru bukak. Mainan nampak menarik.

Siap ada playroom ke apa orang panggil ni. RM4 untuk 20 minit.


Mek ni memang melompat la bila jumpa tempat mainan macam ni.


Mommy biar dia pusing-pusing kejap. Sebab dah tau kejap lagi mesti ada drama.


Memang betul pun. Meraung takmo balik!!

Bahaya la kalau pegi tempat berhantu macamni


2 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
December 8, 2013 at 8:14 AM delete

Ok pakai hp. Saya mmg update blog pakai hp. Pakai chrome. Xpakai laptop sbb laptop lebih setahun dah rosak. Ok je pakai hp

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 9, 2013 at 10:53 AM delete

tempat mainan ni kawasan larangan sebenarnya..sesekali je kasi lepas anak2 kat sini...tu pun yg dok dlm tempat mainan besar tu huhu

Reply
avatar