Palazo Cotton Super Best!

2:59:00 PM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Tumbang iklan kat tanah kebun sendiri jap ^_^

Kalau ada saper-saper nak order PALAZO COTTON yang tersangattt la bestttt!

InsyaAllah dijamin sangat selesa according to Mommy sendiri yang dah pakai dan disokong pulak oleh customer-customer yang dah beli. Alhamdulillah. Ni dah masuk kali ke3 pre-order.

Sekali tengok macam skirt. Tapi bila berjalan baru tau palazo rupanya!


Harga : RM59 termasuk pos!

Mahal?!!

Tengok kualiti dulu baru boleh cakap mahal ke tidak.

Palazo ni bukan macam yang jual RM30++ dari Thailand tu. Yang ni supplier jual kat butik Ampang Park nu.

Mommy tiap kali keluar pantang nampak kedai jual palazo. Mesti berhenti kejap nak rasa kain dia. Tengok cutting kaki dia. Tengok harga. Takut kita jual mahal sangat. Alhamdulillah tak jumpa lagi yang macam ni dengan harga RM59 (inc postage).

Kalau ada yang berminat boleh tengok dekat:

FB: Mamamia Style
Instagram: mamamiastyle2012
Blog: http://mamamiastyle.blogspot.com (Blog belum sempat nak update. Update FB lagi laju)

Kalau nak tau details boleh contact Mommy:

Reyha - 019-9332747

Kalau nak pre-order color lain pun boleh. Apa-apa pun SMS/Whatsapp dulu.

Mommy rasa mommies patut ada 1 dalam koleksi kot palazo ni. Serious selesa. Tak tipu! Mommy jual apa yang Mommy pakai dan selesa dipakai ^_^

Owh lupa! Preggy moms pun ada yang beli. Dia pun cakap selesa. Kain lembut.