Doktor Budak

12:06:00 PM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Alhamdulillah...!!

Mommy rasa entry yang Mommy post last week (Tips : Mengatasi Masalah Kuat Marah Pada Anak) banyak bagi kesan jugak la. Sejak hari Mommy post entry tu rasanya dah boleh control perasaan nak marah Arissa. Mommy bukan marah tak tentu pasal yea. Mommy marah bila dia buat perangai je.

Lagi 1 kalau Mommies pernah tak dapat msg whatsapp yang lebih kurang pasal ni? Pun turut bagi kesedaran kat Mommy. Mommy cuba control. Kalau nak marah pun Mommy cakap lembut-lembut dengan dia. Alhamdulillah betul ada kesan dekat Arissa jugak.

Tapi ada la sekali dua terlepas bila dah tak tertahan sangat. Hehe!

Ni Mommy jumpa blog sorang doktor kanak-kanak kot. Baru je jumpa pagi ni. Kawan Dr. Halina. Best jugak blog dia.