Yeayyy Giant Bubbles!

4:23:00 PM 1 Comments A+ a-

Assalamualaikum :D

7 Disember 2013: 5.45Pm @ Taman Tasik KD

Dah lama sangat duk imagine dapat main bubble besar nih. At last tercapai jugak hasrat.

Mommy order dengan Kapten Buehbossa dekat FB. RM25 set 2 batang stick, tali dan sebotol sabun.

Dia hantar ke rumah. Dia hantar pukul 5pm. 5.30 kitorang terus bersiap turun ke taman sambil nak g pasar malam.

Dah macam buat show pulak kat situ. Ramai pakat duk tengok. Budak-budak pun tumpang main kejar-kejar belon.



Angin langsung takde petang tu. Mommy kena jalan-jalan sikit.


Papa pun sama seronok main.


Arissa pun takmo ketinggalan nak jugak try. Tapi dia tu dah la ketot la. Kita pulak nak kena seret dia ke belakang.


I tak dera dia ok :-)


Dia sengaja jatuhkan badan macam tu. Dia ingat memang nak kena seret.


Pastu gelak!


Menjadi la jugak belonnya...!






Kalau ada yang berminat nak order, boleh contact Kapten Beehbossa (Haris) 012-6021795

Order ramai-ramai jimat delivery cost. Kalau pos nanti dia tak boleh nak poskan sekali stick.

1 kawan cakap:

Write kawan cakap
Queen
AUTHOR
January 6, 2014 at 10:43 AM delete

kena tunggu anak i besar lagi sikit boleh jalan..baru boleh order. :-p

Reply
avatar