Tonic Rambut Dove

4:46:00 PM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Alhamdulillah

At last dapat juga benda ni


Merata dah cari kat supermarket, Guardian, Watsons semua. Lasat-last kawan tolong beli dekat Guardian Melaka! Thanks Ibu Izara :D

Best sangat ke tonik ni?

Entah1 Mommy pun baru nak try. Tak tau pun testimoni orang yang dah pernah pakai. Kisahnya sebab Mommy dah tukar pakai syampu Dove sekarang ni. So konon nak pakai la complete set. Tambah pulak rambut tengah gugur dengan kronik ni. Kalah orang baru lepas bersalin.

Tonic Dove ni dia jual 1 kotak ada 7 botol kecik untuk guna selama 2 minggu. Pakai selang 2 hari. Malam tadi Mommy dah start pakai. Nanti kita review hasilnya okeh!