EPHYRA Kelantan

9:37:00 AM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

EPHYRA lover yang tinggal di Kelantan tak payah susah-susah nak order jauh-jauh lagi doh. Order dengan Mommy je lepas ni deh.

InsyaAllah untuk yang nak COD Kelantan ni Mommy akan bagi diskaun sikit lagi.

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan EPHYRA sempena promosi Mega Sales yang akan bermula pada 28 April 2014 nanti.

Order sekarang dan EPHYRA pada harga murah RM180 akan dipos mulai 28 April nanti!!

SMS @ PM @ Whatsapp
FB: Ephyra Kelantan Reyha
Instagram: norehaismail
Hp: 019-9332747
 
1 x PREMIUM BOX = RM180 (POSTAGE INC)
FREE: 1 SHAKER + 1 RECYCLE BAG  
2 x PREMIUM BOX = RM350 (POSTAGE INC)
FREE: 2 SHAKER + 2 RECYCLE BAG
@
3 x PREMIUM BOX = RM500 (POSTAGE INC)
FREE: 3 SHAKER + 3 RECYCLE BAG
 
 

EPHYRA Mega Sales is Coming!

8:30:00 AM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Kawan-kawan ni nak bagi tau ni...
Sempena besday EPHYRA yang kedua bulan ni, EPHYRA nak bagi hadiah buat semua pengguna dia.

Nak tau hadiah apa?

Dia buat MEGA SALES pulok dohhhhh!!!

Ni tengok ni....!


Kalau dulu harga sekotak yang 30 sachets tu RM197 kan. Tapi mulai dari 28 April 2014, hari Isnin depan ni, harga dia bagi less nihhh

RM180 !!!!

Sampai bila sales ni? Kami dealer ni pun tak tau. Yang dimaklumkan mungkin sebulan sampai bulan 5 ni kot.
Dah kalau harga murah gini apa lagi..beli la lebih sikit buat stok. Nak jimat kongsi dengan kawan-kawan.

Kalau nak order jangan lupa contact Mommy okeh!!!

SMS @ PM @ Whatsapp
FB: Ephyra Kelantan Reyha
Instagram: norehaismail
Hp: 019-9332747
 
1 x PREMIUM BOX = RM180 (POSTAGE INC)
FREE: 1 SHAKER + 1 RECYCLE BAG
2 x PREMIUM BOX = RM350 (POSTAGE INC)
FREE: 2 SHAKER + 2 RECYCLE BAG
@
3 x PREMIUM BOX = RM500 (POSTAGE INC)
FREE: 3 SHAKER + 3 RECYCLE BAG
 
 Pssttttt.... ore kelate kalau nak COD pun boleh. InsyaAllah Mommy boleh bagi diskaun sikit lagi kalau nok mari amik ^-^

Update : JUMA Wide Halfmoon @ Mamamia Style

4:05:00 PM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Nak bagitau Mamamia Style dah update halfmoon baru ^_^


Ada 19 warna!!!


Nak tengok lagi details boleh tengok kat sini-sini yea....

Mamamia Style
mamamiastyle2012
mamamiastyle
Kalau nak order ^_^
019-9332747