Nota Panduan Mengurus EBM di Taska

12:00:00 PM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Mommies,

Mommy mohon maaf banyak-banyak sebab ada komen yang mommy tak balas. Bukan tak nak balas, tapi sebab kurangnya ilmu pasal blogspot ni. Hahahadoiiii!

Baru kejap tadi, Mommy belek blog, lepas tu perasan yang komen tak dipaparkan kat post. Mommy tak tau nak adjust kat mana. Rasanya disebabkan template yang Mommy pakai sekarang ni kot.

Mommy terbaca ada yang komen minta share pasal nota yang Mommy lekatkan dekat cooler box EBM Arissa zaman BF dulu. Ya Allah rasa bersalahnya Mommy sebab komen ada yang dari bulan 8 tahun lepas. Sori Mommies -_-

Mommy cepat-cepat check external harddisk. Alhamdulillah! Masih ada softcopy. Simple saje Mommy tulis. Ini dia:

 

Alhamdulillah lega sangat rasanya. Ini la notanya yang Mommy ceritakan dalam post Mengurus EBM ke Taska

Harapnya masih dapat membantu Mommies yang berusaha untuk BF anak masing-masing. Mommy pun rasa tak sabar sangat nak ulang balik moment-moment tu semua. Penat tapi seronok. Moga Allah cepatkan rezeki kami untuk ADIK Arissa ^-^